Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Leerlingraad

Hallo!
Wij zijn de leerlingenraad van deze school.


Wat wij doen? In eerste instantie is de leerlingenraad bedoeld als contact tussen de directie van de school en de leerlingen. We proberen bijvoorbeeld ideeën van leerlingen over de gang van zaken op school uitgevoerd te krijgen en ook zijn wij er voor het (helpen) oplossen van problemen die leerlingen tegenkomen binnen de organisatie van de school. De school kan ons ook vragen om bijvoorbeeld een actie te houden voor een goed doel, om jury te zijn bij wedstrijden en soms ook om de feestcommissie te helpen. Wij zijn dus zelf niet de feestcommissie.

Daarnaast organiseren wij ook zaken als de rozenactie op Valentijnsdag, de culturele avond, paarse vrijdag en de eindafsluiting.

Dit betekent dat wij er dan weer niet zijn om bijvoorbeeld problemen met een leraar op te lossen of huiswerk; daarvoor heb je natuurlijk je mentor.
Heb je na dit gelezen te hebben nog vragen, ideeën of problemen die je aan ons wilt voorleggen? Of lijkt het je leuk om zelf lid te worden van de leerlingenraad? Mail dan naar: [email protected]

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64
[email protected]

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend