Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Toelating en aanmelding

Op de OSG West-Friesland worden leerlingen met een mavo-, havo-, of een vwo-advies toegelaten. Leerlingen met een mavo-advies worden in een mavo/havo brugklas geplaatst. Leerlingen met een havo-advies worden geplaatst in een havo/vwo brugklas en leerlingen met een vwo-advies kunnen kiezen uit de atheneum-, technasium- of gymnasiumbrugklas.

Voor leerlingen die nu op een Vrije School zitten en leerlingen die graag naar een vrijeschoolklas willen, bieden we vanaf komend schooljaar een vrijeschoolstroom. Met een mavo-, havo- of vwo-advies kunnen leerlingen zich hiervoor aanmelden. Er komt één brugklas waarin volgens de vrijeschoolprincipes gewerkt gaat worden. De eerste twee jaren zit je in een vrijeschoolklas, daarna stroom je in in een reguliere derde klas op de OSG.

Hoe meldt u uw kind aan voor de OSG West-Friesland?
De OSG West-Friesland hoort bij het Atlas College. De aanmeldingsformulieren van het Atlas College sturen we naar de basisscholen in de regio West-Friesland. Op de website van het Atlas College is meer informatie te vinden over de aanmelding: www.atlascollege.nl. Het aanmeldformulier kunt u hier downloaden.

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend