Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Kom je op de OSG, dan krijg je er meteen een paar grote broers of zussen bij. Dat zijn de leerlingmentoren: leerlingen uit de bovenbouw. Zij helpen je als dat nodig is.

De leerlingmentoren zijn natuurlijk zelf ook brugklasser geweest. Ze weten dus uit eigen ervaring waar je tegenaan kunt lopen op zo’n grote nieuwe school. Want in het begin is alles nieuw en vreemd. En misschien durf je niet met iedere vraag naar je mentor te stappen. Dan zijn er de leerlingmentoren bij wie je terecht kunt. Zij weten meestal wel raad. Ook hebben ze handige tips voor je.

Per brugklas zijn er ongeveer zes leerlingmentoren. Regelmatig schuiven ze aan bij een les en je komt ze natuurlijk regelmatig in de gangen of brugklasaula tegen. Misschien groet je elkaar dan alleen maar even, maar misschien wil je graag even met je leerlingmentor delen dat je een mooi cijfer hebt gehaald voor je toets Frans (of dat je stiekem verliefd bent).

Leerlingmentoren gaan ook mee met de kennismakingsdagen in Duinrell en zijn aanwezig bij bijna alle brugklasactiviteiten: wel zo vertrouwd!

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend