Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Muziekprogramma reünies zit vol (oud-) OSG'ers

24 mei 2019


Het muziekprogramma voor de twee reünieavonden op de OSG is rond! Het leuke is, dat de muziek op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni bijna volledig verzorgd gaat worden door zittende leerlingen en oud-leerlingen.

Het programma ziet er alsvolgt uit. Vrijdag 7 juni (reünie voor oud-leerlingen die tussen 2000-2018 op school hebben gezeten): 16.30 uur: JustUs, 17.15: In-Sook Pinxteren, 17.45: Madelief van Vlijmen (Madlife, foto), 19.00 uur: Engel, 20.30: Tijn Verkerk, 22.00: dj Hasse de Moor. Op zaterdag 8 juni ziet de line-up er alsvolgt uit: 15.30 uur: Hans Houtman, 17.15 uur: Willem Woestenburg, 18.45 uur: Bryan Stricker, 20.30 uur: Glock 45, 22.00 uur: Doña Pessy.
De stichting Oud-leerlingen, die de reünies organiseert, heeft voor het muziekprogramma zwaar geleund op het balboekje van Theo Viset. Theo, zelf ook oud-OSG’er, geldt als drijvende kracht achter de Hoornse Stadsfeesten (HSF). In de contactenlijst van zijn telefoon prijken de namen van zo’n beetje iedereen die in Hoorn en omtrek zingt of een instrument bespeelt.
'Het is prachtig om te zien wat voor een line-up je met oud-OSG’ers kunt samenstellen’, zegt hij. ‘Van de pop van Madelief en de Nederlandstalige liedjes van Engel tot het meer volkse repertoire van Bryan Stricker en de beats van Hasse de Moor. Heel divers. Eigenlijk heel mooi, dat ze allemaal tijdens de reünie op het podium van hun oude school zullen terugkeren.’ 

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland