Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Film probeert het DNA van de OSG in woord en beeld te vangen

Het 150-jarig bestaan van de OSG West-Friesland is aanleiding geweest voor de productie van een film met 'oral history'. Daarin vertellen oud-leerlingen en oud-leraren over het kleurrijke karakter van de school. De interviews zijn in de afgelopen twee, drie jaar gemaakt door zittende leerlingen.

De film gaat ongeveer een uur duren en is een co-productie van de OSG zelf en de stichting Oud-Leerlingen. Het project is opgezet en begeleid door de geschiedenisdocenten Marcel Boogaarts en Michael Idema, in samenwerking met Peter Sasburg van de stichting. Op de foto worden de filmmakers geïnterviewd door Hans Verschoor (College van Bestuur, Atlas College) tijdens de bijeenkomst ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan op 15 november 2018.

Een trailer komt binnenkort online. De première gaat plaatsvinden in de aanloop naar- of tijdens de feestweek OSG 150, die van 3 tot en met 8 juni 2019  zal duren. Ook komt er een dvd van de film/documentaire. 

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend