Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Dinsdag 4 juni: Familieavond

Een activiteit voor de héle OSG is de Familieavond op dinsdag 4 juni. Leerlingen zijn van harte welkom om in een ongedwongen sfeer de nieuwe, verbouwde OSG – inclusief Bontekoe – dan aan ouders, broertjes, zusjes en/of opa’s en oma’s te laten zien.

Niet alleen kun je gezamenlijk door de school dwalen, er valt ook het een en ander te zien en te doen. Zo is er een wedstrijd De Opa of Oma Met Mooiste Handschrift, onder voorzitterschap van tekenlerares, illustratice en handschriftdeskundige Pauline van Dort. Voor de eerste drie prijzen ligt zo’n felbegeerde OSG-hoodie klaar. Nummer 1 wint bovendien een beker.

In de lokalen 101 tot en met 104 is een uitgebreide tentoonstelling te zien over de geschiedenis van de OSG (en de Rijks-HBS). Die expositie is samengesteld door de stichting Oud-Leerlingen. Op de binnenplaats kun je een ijsje halen bij de ijscokar van Vivaldi.

En er staan twee toffe onderdelen op het programma in de aula. Oud-leerling Ramon van Engelenhoven, tegenwoordig een van dé jonge concertpianisten van Nederland, zal er spelen op de nieuwe OSG-vleugel.

De avond wordt in de aula afgesloten met De Grote OSG Quiz, waar je als familie aan kunt deelnemen. Welke familie kent de OSG het best? De Ouderraad biedt deze quiz aan.

En er vallen fraaie prijzen mee te verdienen. De nummers 1, 2 en 3 kunnen rekenen op een trofee én maar liefst twee OSG-hoodies. Wie op de eerste plaats eindigt, mag bovendien ter plekke een kunstwerk uitzoeken van oud-leerling Thom van der Gulik (alias STHOM.)

Het belooft een gezellige, ongedwongen OSG-avond te worden. Zet ‘m vast in de agenda! En vraag vooral aan Opa’s en Oma’s met een Mooie Handschrift vast of ze op dinsdagavond 4 juni al wat te doen hebben... Meer informatie volgt in de komende periode. 

De Familie Avond zal duren van 18.30 tot circa. 21.00, 21.30 uur.

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend