Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Schoolfeest voor leerlingen en personeel in schouwburg Het Park

In de feestweek OSG 150 wordt op donderdag 6 juni 2019 een knalfeest voor leerlingen gehouden in schouwburg Het Park. Leerlingen van alle jaarlagen zijn welkom.

Het wordt een gala-feest, dus het wordt gewaardeerd als je mooi aangekleed naar Het Park komt. Maar wees gerust, een driedelig kostuum is niet verplicht. Want er moet ook gedanst kunnen worden! 

Daarvoor zorgen de dj’s Thijs Koning (uit klas M2B), a.k.a. dj Kronnix, en Blanco. De dj’s van Blanco - Antwine, Noiz & Stush - hebben een eigen clubavond in cafe FET aan de Roode Steen in Hoorn. Michiel de Kimpe zal als VJ voor fijne projecties zorgen in de Othellozaal.

Wie even bij wil komen van de beats en het dansen in de Othellozaal, of behoefte heeft aan rust, kan terecht in de foyer van Het Park. Daar kun je jezelf laten vereeuwigen door een sneltekenares, Christel Schols, en je kunt uiteraard bij fotograaf Marcel Rob prachtige portretfoto’s laten maken. Daar tussendoor loopt tafelgoochelaar Nick de Jong.

De toegang is gratis, maar je hebt wel een polsbandje nodig om binnen te komen. Die polsbandjes worden binnenkort - tweede helft mei - in omloop gebracht. 

Hou voor meer informatie over de feestavond de komende tijd de berichten via Insta, Facebook en website OSG in de gaten. Maar noteer vast: donderdag 6 juni, gala-feest OSG in schouwburg Het Park, van 19.30-23.00 uur. (Vrijdagmorgen 7 juni krijgen leerlingen de eerste twee uur vrij.)

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend