Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Examen

In dit item vind je veel informatie over het centraal schriftelijk eindexamen. Er staan veel links vermeld naar sites waar veel informatie die voor jou, als examenkandidaat belangrijk kunnen zijn.

Kijk er regelmatig op. Als er iets nieuws te melden is zullen we dit ook in mijn examen vermelden.

http://www.examenblad.nl/

De website van de overheid waarop alles over de examens verzameld staat.

http://www.laks.nl/

Als je een klacht over een eindexamen hebt kun je die aanmelden bij het LAKS (landelijk actiecomité scholieren). Tijdens de examenperiode zijn die dagelijks telefonisch bereikbaar. Het laks is ook gesprekskandidaat voor het CvTE en het ministerie van onderwijs.

Heel veel informatie die specifiek voor onze school is kun je ook vinden in het algemene gedeelte van het PTA. Dus over hoe het toegaat in de examenzaal, en wat wel en niet mag tijdens het examen. De PTA’s staan allemaal op de website van de OSG.

Als je vragen over het examen hebt kun je ook altijd terecht bij je afdelingsleider of bij de eindexamensecretaris, meneer de Groot (DEG).

Examenreglement 2018-2019

Afwezigheid schoolexamen Formulier

Informatie over examentrainingen Lyceo

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vindt je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland