Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Leerlingenraad

Leerlingenraad 2018-2019 presenteert zich

Dit is de leerlingenraad OSG West-Friesland voor het schooljaar 2018-2019. De leerlingenraad overlegt eens in de drie, vier weken onderling en voert daarnaast regelmatig overleg met directeur Peter Snoek.

In de komende periode houdt de raad zich onder meer bezig met een eigen ruimte in het hoofdgebouw en de (her)inrichting van de buitenruimte bij gebouw Bontekoe.

Heb je ook een onderwerp of thema dat je bij de leerlingenraad wilt aankaarten? Schiet dan een van de leden aan of stuur een mailtje naar leerlingraadosg@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland