Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Als je kiest voor de TOP-klas, ga je twee uur per week creatief, cultureel of sportief aan de slag. Om de zes weken kies je voor iets wat je zelf leuk vindt. Mocht je een heel jaar extra willen sporten of creatief bezig zijn, dan kan dat natuurlijk ook. 

TOP Creatief
Met TOP creatief kun jij je creativiteit helemaal kwijt. Je gaat in zes weken iets te geks maken, zoals een spandoek of een film. We stimuleren je om creatief te denken. Soms moet je iets van een andere kant bekijken. Waarom gooien we zoveel weg? Hoe kunnen we afval hergebruiken? Wat dacht je van een kunstwerk!?

TOP Cultuur
Dat cultuur snuiven leuk is, leer je tijdens Top Cultuur. De ene keer bezoek je een kunstenaar, een andere keer speel je mee in een toneelstuk. Wie wil jij zijn in Sneeuwwitje en de zeven dwergen? De mopperende dwerg, de knappe prins, de boze heks of Sneeuwwitje zelf? Ontdek hoe je verschillende karakters tot leven brengt.

TOP Sport
Bewegen is niet alleen goed voor je, maar het is vooral ook leuk. Misschien zit je al op een sportvereniging en ben je benieuwd naar andere sporten. Dan zit je bij TOP Sport helemaal goed. Hier beoefen je zes weken lang een sport. Bijvoorbeeld judo, zelfverdediging, golf, freerunning of turnen.

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland