Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Onderzoekend

Iedere school wil bereiken dat leerlingen genoeg weten en kunnen om uiteindelijk te slagen voor het examen en zo goed voorbereid te zijn op hun toekomst.

Op de OSG gaan we verder: wij vinden ons onderwijs pas echt geslaagd als onze leerlingen zichzelf dingen afvragen, nieuwsgierig zijn en in staat zijn om zelfstandig op onderzoek uit te gaan om antwoorden te vinden op vragen.

Om zo’n onderzoek  te kunnen uitvoeren maak je in de verschillende leerjaren al veel werkstukken en tijdens de lessen word je uitgedaagd om goed en creatief na te denken.

En het nadenken zélf onderzoeken kun je bij Filosofie, dat de OSG als een van de weinige scholen ook al in de onderbouw aanbiedt.

Goed nadenken, nieuwsgierig zijn en je eigen oplossingen vinden, kortom, een onderzoekende leerling worden: de OSG West-Friesland geeft je daarvoor de mogelijkheid!

 

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vindt je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland