Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Op de OSG ga je regelmatig op reis naar het buitenland. Deze reizen zijn echter geen vakanties! Elke reis is er om je meer te leren over verschillende vakken. 

Indien je FLE hebt gekozen ga je van de eerste tot en met de vierde klas op reis (zie FLE).
Kies je voor het atheneum of gymnasium, dan ga je in de derde klas naar Xanten, in de vierde klas reis je naar Trier en in de vijfde klas ga je naar Rome.
Indien je geen FLE hebt gekozen, dan kun je in mavo 3, havo 4 en vwo 4 op reis, de zogenaamde ‘werkweek’.
De bestemmingen van de ‘werkweken’ variëren elk jaar. Dit schooljaar kunnen onze leerlingen kiezen uit Berlijn, Parijs of een wintersportreis. 
Daarnaast gaan de leerlingen van vwo 6 naar Ieper in België, waar de overblijfselen van de loopgraven uit de eerste wereldoorlog zich bevinden.

Om foto’s van de reizen te bekijken, klik hier

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland