Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Nog even en dan gaat uw kind naar de middelbare school. Een hele stap voor uw kind, maar ook voor u als ouder of verzorger.

Waar letten kinderen op als ze een school gaan uitzoeken? Vaak noemen ze ‘sfeer’. Als ouder(s)/verzorger(s) zult u daar ongetwijfeld ook aan hechten. Maar er is natuurlijk méér dan ‘sfeer’ alleen. Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op school in een veilige omgeving.

Wat is de onderwijskundige visie van de OSG West-Friesland? Hoe is de school eigenlijk opgebouwd? Wat is het onderwijsaanbod en wat zijn de verdere mogelijkheden? Hoe zijn de studiebegeleiding en de ondersteuning geregeld?

Met deze website proberen wij antwoord te geven op deze vragen. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan kunt u die stellen tijdens de open dagen of een e-mail sturen.

Voor adressen zie Contact.

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend