Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Nog even en dan gaat uw kind naar de middelbare school. Een hele stap voor uw kind, maar ook voor u als ouder of verzorger.

Waar letten kinderen op als ze een school gaan uitzoeken? Vaak noemen ze ‘sfeer’. Als ouder(s)/verzorger(s) zult u daar ongetwijfeld ook aan hechten. Maar er is natuurlijk méér dan ‘sfeer’ alleen. Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op school in een veilige omgeving.

Wat is de onderwijskundige visie van de OSG West-Friesland? Hoe is de school eigenlijk opgebouwd? Wat is het onderwijsaanbod en wat zijn de verdere mogelijkheden? Hoe zijn de studiebegeleiding en de ondersteuning geregeld?

Met deze website proberen wij antwoord te geven op deze vragen. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan kunt u die stellen tijdens de open dagen of een e-mail sturen.

Voor adressen zie Contact.

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vindt je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland