Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Verbouwing

De OSG is aan het verbouwen. We gaan het prachtige oude hoofdgebouw verbinden met het Bontekoe gebouw door middel van een overdekte loopbrug. Het resultaat van de verbouwing is een leeromgeving met volop ruimte voor modern onderwijs. Tijdens de verbouwing blijven we op ons eigen terrein. Hiervoor zijn extra tijdelijke lokalen geplaatst bij de sportzaal. Natuurlijk zorgt een verbouwing voor enige overlast, maar met een goede organisatie en een strakke planning doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

In de nieuwbouw komen de mediatheek, een stilte- en studieruimte, een handvaardigheid lokaal en een FLE-theaterlokaal. Daarnaast worden er zes theorielokalen gebouwd. We benutten de verbouwing gelijk om ook het oude gebouw waar nodig te renoveren. De sfeer blijft behouden, het klimaat en de ict-structuur worden beter. En daar profiteren we allemaal van!

Klik hier voor het laatste nieuws.

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend