Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Welkom op de speciale Open Dag pagina voor leerlingen van de basisschool en hun ouders/verzorgers en leerkrachten. Via de pagina's die je aan de linkerkant ziet staan kun je veel informatie vinden over de OSG West-Friesland.

Mini-masterclasses 
Op woensdagmiddag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom op de OSG voor de mini-masterclasses. Tijdens deze middag kun je twee lessen naar keuze volgen. Je kunt kiezen uit onder andere cryptografie, Fast Lane English, technasium en muzikale bits & bytes.
Vanaf vrijdag 23 november 16.00 uur, kun je je via deze website aanmelden. Ook vind je hier dan het volledige aanbod mini-masterclasses. 

Open dagen
Natuurlijk is het belangrijk dat je ook de sfeer komt proeven tijdens een van onze Open Dagen. Deze vinden plaats op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari. Op donderdag en vrijdag ben je tussen 19.00 en 21.30 uur welkom. We starten dan om 19.00 uur, met een ontvangst voor leerlingen groep 8 en een aparte ontvangst voor ouders/verzorgers. Daarna kun je samen de school verkennen. Op zaterdag ben je welkom tussen 10.00 en 13.00 uur, er is dan een gezamenlijke start voor leerlingen en ouders in de aula.

 

Klik hier voor de brochure

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend