Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Halloween

Een feest om niet te vergeten

Licht, rook, klokkengebeier en strompelende zombies in de voortuin van de OSG. Ieder jaar is het dé hit op de kalender van elke brugklasser, en zo ook dit jaar weer. In prachtige outfits, gillend, rennend, dansend en springend, trok vrijdagavond een stoet van prettig verknipte personages voorbij.

Laten we niet vergeten: het feest voor de brugklassers wordt vooral mogelijk gemaakt door de eindeloze inzet van bovenbouwleerlingen, leraren, conciërges en chef artistique, Teun Snoeks. Een diepe buiging, daarom voor allen die de nieuwste bladzijde in het prachtboek ‘Halloween op de OSG’ mogelijk hebben gemaakt. en chef artistique, Teun Snoeks. Een diepe buiging, daarom, voor allen die de nieuwste bladzijde in het prachtboek 'Halloween op de OSG' mogelijk hebben gemaakt.es en chef artistique, Teun Snoeks. Een diepe buiging, daarom, voor allen die de nieuwste bladzijde in het prachtboek 'Halloween op de OSG' mogelijk hebben gemaakt.

Klik hier voor het fotoalbum

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend