Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Kunst in de school

Foto's gemaakt door Sophie Vreugde (h5) verfraaien de school.

Sophie Vreugde uit havo 5 is een getalenteerd fotografe; dat was tijdens de tekenlessen al opgevallen. Om die reden is zij gevraagd om speciaal fotowerken te maken voor het vernieuwde schoolgebouw. Inmiddels hangen de monumentale foto's aan de muur en ze zijn ronduit fantastisch! 

In het kantoor van de afdelingsleiders hangen drie heel originele foto's; twee ervan maakte Sophie door op een klasplaat met de hand te beschilderen en door het glas naar boven te fotograferen. Het effect is heel dynamisch en de kleur spat er bijna letterlijk vanaf. Daarnaast hangt er nog een prachtige foto met een gitaar als onderwerp.

De directeur, Peter Snoek, houdt enorm van kleurrijk werk. Om die reden is ook zijn kantoor verfraaid met een schitterend werk van Sophie.

Het enige nadeel is dat de foto's van Sophie op dit moment in kantoren hangen, terwijl ze wél voor iedereen bedoeld zijn. Maar iedereen, zowel medewerkers als leerlingen, kunnen gerust even langskomen om ze te bekijken: ze zijn heel bijzonder.

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend