Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Rory en Fleur winnen voorleeswedstrijd brugklassen

Rory Bouws (1K) en Fleur Snip (1D) zijn in de mediatheek

de winnaars geworden van de voorleeswedstrijd Read2Me op de OSG. Rory en Fleur gaan nu door naar de Hoornse finale van de voorleeswedstrijd van brugklassers, die op donderdag 14 februari wordt gehouden in de bibliotheek in de Wisselstraat. Daar kunnen ze proberen om een plekje veilig te stellen in de Noordhollandse finale, waar zelfs een plekje in de Nederlandse finale valt te verdienen.

Rory las een fragment voor uit ‘De fantastische meneer Vos’ van Roald Dahl, Fleur had gekozen voor een paar pagina’s uit ‘Vannacht als iedereen slaapt’ van Rindert Kromhout. De jury was erg enthousiast over alle acht deelnemers, maar de twee winnaars in het bijzonder. Die kenden hun favoriete boeken dan ook van haver tot gort: ‘Dit boek heb ik zoooo vaak gelezen’, zei Fleur. 

De andere finalisten waren Robin Back (1A), Julia Boelhouwers (1C), Emma Boots (1E), Göktugra Caglayankaya (1F), Mister Binkhorst (1H) en Ingrid Bouwer (1L).

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

Het personeel van de OSG West-Friesland wenst iedereen een fijne vakantie