Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Wederom geslaagd herfstconcert

Met maar liefst 18 optredens was het herfstconcert op 23 november weer een geslaagd cultureel evenement.

Leerlingen zongen of speelden op viool, piano, blokfluit, gitaar, saxofoon, harp, ukelele of dwarsfluit. De avond werd geopend met een traditioneel volksliedje op de viool en eindigde met het heavy metal-nummer 'Dark Matter' van The Word Alice op de akoestische piano. En dat was niet een gewone piano, maar een speciaal gehuurde vleugel, zodat met de klep open het krachtige karakter van deze muziek goed uit de verf kwam.

Uiteraard was mevrouw Thomas weer trots op 'haar' brugklassers, maar met haar heeft de sectie muziek ontzettend genoten van alle optredens; ieder op zijn of haar eigen niveau. De muzikaliteit, de verscheidenheid en de inzet van al die leerlingen hebben vele ouders, familieleden, vrienden èn klasgenoten weer goed gedaan. Onze OSG mag daar weer trots op zijn!

Als gebruikelijk hadden leerlingen de touwtjes in handen. Zij verzorgden de presentatie, de licht- en geluidtechniek, de catering, het inrichten van de zaal, de fotografie en het ontwerp van de poster. Onze OSG is toch echt een culturele school waar we zuinig op moeten zijn.

Alle leerlingen die op welke manier dan ook hebben geholpen: van harte bedankt!

Klik hier voor het fotoalbum

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend