Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Diplomauitreiking mavo

13 jul 2018


Ieder zijn verhaal – mavo

Van de drie diploma-avonden in Het Park, is die van de mavo toch misschien wel de bijzonderste. Verhalen van hard werken, tegenslagen, motivatieprobleempjes, en een vaak kronkelende, hobbelige weg naar het diploma.

Een avond ook vol trots, niet in het minst bij afdelingsleider Arjenne van der Lee. ‘Maar liefst 97 % geslaagd, dat is een geweldige prestatie.’

En ook hier weer: ieder zijn verhaal. Iris, met haar kleurtjes. Kimia, pas drie jaar in Nederland. Soms moest het per herexamen, maar in bijna alle gevallen dus met succes. En nu? Een zevental van de 82 geslaagden gaat op de OSG verder, op de havo. De rest zwermt uit, naar nieuwe opleidingen, nieuwe uitdagingen. Ze willen marechaussee worden, of werkvoorbereider, of kapster, of interieurstyliste, of pianostemmer, of ambulancebroeder. Of ze gaan het maken in de mode. Allemaal goed.

‘Afscheid is als een nieuw begin’, aldus de afdelingsleider. En veel prachtiger en warmer had het nieuwe begin niet kunnen zijn dan gisteravond in Het Park.

Klik hier voor het fotoalbum

 

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

Het personeel van de OSG West-Friesland wenst iedereen een fijne vakantie