Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Weer begonnen

19 aug 2020


Zo, de eerste horde is genomen: er zijn boeken; er is kennisgemaakt met de mentoren; er is een lijn getrokken waardoor er anderhalve meter afstand kan worden gehouden en nog nooit zijn zo snel de eerste lessen begonnen!

Het schooljaar 20-21 is begonnen, we kunnen door. Wat helaas ook doorgaat is inderdaad dat nare virus. Maar als we met zijn allen zoveel mogelijk de richtlijnen volgen, beetje rekening houden met elkaar en onze verantwoordelijkheid nemen, moet het lukken een goed schooljaar te hebben.

Vandaag zijn de brugklassen ook weer begonnen met hun meest spannende moment van dit jaar: de introductiedag. Vrijdag volgt een leuke sport- en speldag om elkaar beter te leren kennen. Helemaal aan de andere kant van de schaal gaan de oudste leerlingen van de school vrijdag beginnen met een van hun meest opwindende projecten: vrijdag hebben zij het 6e en 7e uur het startmoment van hun profielwerkstuk.

Veel plezier deze week en houd je haaks!

#weareOSG #OSGwestfriesland #startvanhetschooljaar #schooljaar20202021

 

 

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend